Tankar & Reflektioner

Seminarium med Per Jensen

För ett tag sedan var jag på seminarium med Per Jensen. För er som inte känner till honom så är han professor i etologi och är verksam vid Linköpings universitet. Han forskar aktivt på hundars beteende och åker även runt och berättar om sin forskning. Det var jätteroligt att höra honom berätta!

Han slog hål på en hel del gamla myter som tyvärr fortfarande hänger kvar i hundvärlden. Han pratade om den senaste forskningen kring hundar och bland annat studier kring hundars ordförståelse. Om ni får möjlighet att gå på en föreläsning med Per Jensen så tycker jag verkligen att ni ska göra det. Det var jättespännande och lärorikt att höra honom berätta om sitt arbete. Jag fick även med mig två böcker hem det ska bli intressant läsning.

Här hittar ni hans hemsida:

www.perjensen.se

 

 

You Might Also Like