Mina sponsrade inlägg

Allergenius – gör din hund mer allergivänlig

Jag vill tipsa om en väldigt bra produkt som finns ute på marknaden – Allergenius hundschampo, vid regelbunden tvätt minskar det mängden allergiframkallande ämnen hos din hund.

Idag får hundar vistas på många offentliga platser, vilket är fantastiskt bra tycker jag! De används också i mycket större utsträckning inom exempelvis vården  och i skolan än tidigare. De som kan drabbas negativt av det är personer som lider av hundallergi. Genom att schamponera sin hund med Allergenius så får man en mer allergivänlig hund. Schampot innehåller vårdande ämnen och är väldigt milt, vilket gör att även hundar med känslig hud kan använda det.

Jag har testat Allergenius på Eddie vilket gav honom en väldigt blank och fin päls. Jag brukar behöva använda balsam på honom efter schamponeringen men det behövdes inte efter tvätt med Allergenius. Trots att jag själv inte lider av pälsdjursallergi så tycker jag att det känns jättebra att på ett enkelt sätt kunna underlätta för personer i min omgivning som är allergiska mot hund.

Blir du nyfiken på att läsa mer eller köpa hem en flaska så kan du göra det här:

www.allergenius.se

You Might Also Like

  • Allergenius Balsam – TEAMONTARIO
    20 oktober, 2018 at 17:01

    […] Allergenius – gör din hund mer allergivänlig – Leva med hundar […]