Tankar & Reflektioner

Välkomna till min blogg!

Hej! Mitt namn är Fanny. Jag är nyutbildad hundinstruktör från Hundens hus i Stockholm och lever ihop med min sambo och vår Eurasier Eddie.

Den här bloggen kommer att handla om mitt arbete som hundinstruktör och min vidareutbildning till hundpsykolog. Jag kommer att dela med mig av mina reflektioner kring hundar, hundträning och min vardag med Eddie. Idag vet vi så mycket som vi inte visste förr tack vare forskningen och för mig är det viktigt att hänga med i den utvecklingen.

Det är fantastiskt att ha hund och med rätt sorts träning och kunskap kan relationen mellan hund och ägare fördjupas. Jag tror att det grundläggande för att lyckas i träningen är att bygga en stark relation och en tydlig kommunikation mellan hund och ägare. Jag hoppas att ni som kommer att läsa den här bloggen delar mina grundtankar kring hundar och hundträning och ni är mer än välkomna att höra av er med era synpunkter, åsikter och upplevelser.

Jag tar tacksamt emot sponsorer, gärna företag/organisationer kopplade till hund och djurliv. Mina inlägg kommer inte att innehålla sponsrade produkter om det inte är tydligt deklarerat. Sponsorerna kommer att finnas med på bloggen med egen annons. Välkommen att kontakta mig för mer information rörande annonsstorlek och pris.

You Might Also Like