Mina sponsrade inlägg

Tummen upp för aktiveringsspel

Eddie tycker att det är väldigt roligt att spela spel och vi har samlat på oss många spel de senaste åren. Jag tycker att det är en mycket trevlig aktivering som kan göras både inomhus och utomhus. Det krävs inte en massa planering utan det som behövs är gott hundgodis i små bitar. Det är väldigt intressant att följa processen när de klurar ut hur de ska komma åt godisbiten.

Det finns flera fördelar med aktiveringsspel, bland annat är det stressdämpande och det stärker relationen mellan hund och ägare. Jag är alltid med när Eddie spelar då kan jag berömma honom när han är på rätt spår och jag har även möjlighet att kontrollera svårighetsgraden. Alla mina spel kommer från Nina Ottosson. Hon har ett brett sortiment, spelen går att beställa i olika material och svårighetsgrader. Det går även att variera dem på flera sätt vilket är jättebra!

Klicka här om du vill veta mer om aktiveringsspelen:

www.nina-ottosson.com

 

 

 

You Might Also Like