Mina sponsrade inlägg

Viktigt att välja rätt veterinär

När jag bokar tid hos veterinären är det viktigt för mig att den person vi träffar tar hänsyn till hundens känsla vid besöket.  Eddie tycker att det är väldigt obehagligt att bli undersökt, vilket gör att han lätt går upp i stress. Sedan ett par år tillbaka går jag alltid till samma veterinär, hon heter Christina Bonnier och driver Djurkliniken på Värtavägen i Stockholm.

Jag går till  Christina för att hon är så himla bra på hantering. Hon är väldigt kompetent, nogrann, effektiv och anpassar sig efter Eddie vilket jag tycker känns väldigt tryggt. Jag upplever att det blir mer personligt att gå till en liten klinik där man får en relation till veterinären och djurvårdarna. Jag rekommenderar henne varmt!

Här hittar ni mer information om Christina och Djurkliniken:

www.smadjurskliniken-cb.se

 

You Might Also Like