Tips & Trix

Riktigt bra Podcast

Jag vill tipsa om en riktigt bra Podcast – ”Vår Bästa Vän”

Programledarna Gurgin Bakirciouglu och Maria Hedqvist leder podden tillsammans med en av mina stora favoriter inom hundvärlden Eva Bodfäldt. Hon är en välkänd hundpsykolog, föreläsare och har skrivit boken ”Kontaktkontraktet”. Tillsammans tar de upp spännande och viktiga ämnen inom hund exempelvis resursförsvar, hundens evolution, rädslor och miljöträning. De bjuder in olika gäster som berättar om deras kunskaper och erfarenheter. Nytt avsnitt varje vecka, senaste avsnittet ”Filosofiskt samtal: Hur mycket är en hund värd i förhållande till en människa?” handlar om etik och hundens värde. Väldigt intressant!

Du hittar podden här:

www.sverigesradio.se

Här kan du läsa mer om Eva Bodfäldt:

www.evabodfaldt.com

You Might Also Like