Tankar & Reflektioner

Föreläsning med Eva Bodfäldt

I veckan var jag på en föreläsning med Eva Bodfäldt med temat fördjupad följsamhet. Mycket intressant och lärorikt. Jag tyckte att hon lyfte och framförallt förklarade flera viktiga aspekter så som vikten av att ha en bra känsla, bjuda in till samarbete och bli en resurs för sin hund. Hon pratade även om hur man kan nyttja hundens naturliga nyfikenhet när man belönar sin hund, där det finns massor med sätt att göra sig själv och belöningen intressant. Jag tror att jag kommer att ha stor nytta av de nya insikterna i många sammanhang. Får ni möjlighet att gå på ett föredrag med Eva Bodfäldt så tycker jag verkligen att ni ska göra det. Jag köpte även med mig boken ”Hur svårt kan det va?” som är skriven av Eva Bodfäldt och Åsa Nilsonne. Det är en bok som handlar om pedagogik som främst riktar sig till hundinstruktörer och träningsintresserade. Ska bli rolig läsning!

 

You Might Also Like