Mina sponsrade inlägg

Nu har Eddie fått en Eurasierförsäkring

Nu händer det spännande saker på försäkringsmarknaden! I veckan släppte Agria nämligen 423 nya försäkringar som är anpassade för olika raser och blandraser. Det är stora skillnader mellan olika hundraser och vilka sjukdomar de riskerar att drabbas av – så att anpassa försäkringarna efter olika raser och blandraser är en stor fördel tycker jag.

Min hund Eddie har fått en Eurasierförsäkring. Det känns väldigt skönt och tryggt att ha en hundförsäkring som är anpassad till min hund.

I de nya försäkringarna ingår både rehab och medicin, självriskperioden är längre och dessutom kan man höja ersättningsnivån för veterinärvård när som helst. Det betyder att du som haft otur med skador och är orolig för att försäkringsbeloppet inte kommer räcka kan köpa till ett nytt maxbelopp om din hund skulle drabbas av nya sjukdomar eller skador.

Om du är nyfiken kan du läsa mer på www.agria.se/hundrasforsakring eller ringa Agrias kundcenter på telefon 0775 88 88 88.

 

You Might Also Like