Tips & Trix

Hur ska man veta vilken kurs som passar?

I dag är det många instruktörer/hundpsykologer som erbjuder ett brett kursutbud! Vilket jag tycker är väldigt positivt, men det kan vara lite knepigt att veta vilken kurs som passar eller är det privatträning man ska välja?

Innan man bokar in sig på kurs är det bra att fundera på vad man vill få ut av att gå kurs med sin hund. Man kanske vill gå kurs för att det är väldigt roligt, för att man vill träna i grupp med andra hundar eller för att man vill prova på någon speciell hundsport? Om man har ett specifikt problem man vill ha hjälp med rekommenderar jag i första hand privatträning.

Det är viktigt att läsa igenom vilka förkunskaper som krävs, för att man ska hamna på rätt kurs och få ut så mycket som möjligt. Är man osäker kan man alltid höra av sig till den som håller i kursen för att se om den passar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You Might Also Like