Tankar & Reflektioner

Snart blir jag hundpsykolog

Snart blir jag färdig hundpsykolog! Jag tar examen i slutet av november. Det ska bli så spännande och härligt att äntligen bli klar. Det har varit ett väldigt roligt och personligt utvecklande år. Jag har arbetat med flera projekthundar som alla har haft olika problem. Något som jag verkligen har fått träna på är coaching av hundägare. En förutsättning för att kunna lösa ett problem är att man når fram till hundägaren. Jag tror och upplever att det är viktigt att möta hundägaren där de är just nu, för att de ska kunna nå fram till slutmålet. Det är jätteviktigt att hundägaren känner att de klarar av att genomföra träningen, att de ser en utveckling och får ett bättre självförtroende.

Jag ser verkligen fram emot att få hjälpa fler hundägare och deras hundar <3

You Might Also Like