Tankar & Reflektioner

BAT – ”Behavior Adjustment Training”

För ett tag sen var jag på ett seminarium i Uppsala med Grisha Stewart, hon är grundare till en metod som heter BAT ”Behavior Adjustment Training”, hon har vidareutvecklat metoden och har nu en 2.0 version som helgen handlade om. BAT är väldigt användbart när man exempelvis arbetar med hundar som är reaktiva, rädda, arga eller frustrerade. Helgen var lärorik, fyllde på med ny kunskap och insikter! En del av föreläsningen handlade om hundförarens roll och vikten av att lära sig att hantera kopplet på ett bra sätt. Jag rekommenderar alla hundägare att lära sig mer om BAT 2.0, få in det som ett naturligt tankesätt och filosofi. Det finns en jättebra bok för den som vill lära sig mer, du hittar den här: www.adlibris.com

Här kan du se ett klipp.

 

 

 

You Might Also Like