Tankar & Reflektioner

Nytt år – nya mål!

Gott nytt år! Hoppas ni hade en lugn kväll igår utan massor av fyrverkerier. Jag tycker att det är hög tid för en ändring kring användandet av fyrverkerier för privatpersoner, ofattbart att så många fortfarande tycker att det hör till trots att vi ständigt nås av information om alla som far illa. Eddie var ute på landet, hade det lugnt och skönt tillsammans med Ester och Ture. Jag och min sambo var bortbjudna till några vänner. Under middagen gick vi runt bordet och var och en fick berätta om de saker vi har upplevt det senaste året. En trevlig möjlighet att få berätta om våra egna personliga erfarenheter och de händelser som vi kommer minnas av 2017. För mig har 2017 varit ett väldigt händelserikt år! Jag började jobba på Glada Jyckar och blev äntligen färdigutbildad hundpsykolog, Det har varit spännande, jag har fått så mycket kunskap och det har varit personligt utvecklande att ställas in för olika utmaningar. Jag ser verkligen fram emot mitt fortsatta arbete som instruktör och hundpsykolog. Det ska även bli härligt att äntligen få börja motionera Eddie lite mer och få honom i bättre form. Vi upptäckte i slutet av sommaren att han hade värk i leder och muskler, det blev en utdragen process med många veterinärbesök då de inte kunde hitta orsaken. Han har trots det börjat behandlas och mår redan mycket bättre. Mitt mål för 2018 är att vi ska börja jogga tillsammans och lägga många viltspår! <3

Har du några specifika mål med din hund för 2018?

 

 

You Might Also Like