Mina sponsrade inlägg

Vardagsaktivering

Inlägg i samarbete med Arken Zoo! Jag älskar aktivering som inte kräver så mycket förberedelser och som är enkel att få tid till i vardagen. Eddie gillar aktiveringsspel och han har blivit ganska duktig på att lösa dem genom åren. Jag fyller spelet med olika sorters hundgodis. När man introducerar ett spel för första gången är det klokt att se till att det är en lagom svårighetsnivå. Syftet är att hunden ska få sig en utmaning, men det får inte heller vara så svårt att hunden blir frustrerad och ger upp. Jag är noga med att vara med när Eddie leker med spelet, för att kunna anpassa nivån. Det blir dessutom en aktivitet som vi gör tillsammans, trots att det är han som gör det mesta jobbet!

En annan produkt som är användbar i många sammanhang är Sumo. Det är en tuggleksak tillverkad i gummi som är ihålig och går att fylla med olika saker, jag tycker det är enklast att fylla med blötfoder. Hunden får något att fokusera på och det tar en stund att äta upp det som finns inuti. Det är toppen att ta med sig om man ska åka iväg någonstans och hunden behöver ta det lugnt. Det passar även bra att ge hunden en Sumo på nyårsafton kring tolvslaget. Mitt tips är att ge hunden den i ett rum med neddragna gardiner och lite mysig bakgrundsmusik, hunden får något som håller den sysselsatt när det smäller som mest.

Aktiveringsspelet och Sumo går att köpa på Arken Zoo, här hittar du dem http://bit.ly/aktivering15

Uppge rabattkoden levamedhundar i kassasteget, så får du 15 % rabatt på valfri aktiveringsleksak eller aktiveringsspel från Little&Bigger. Du får även 15% rabatt på smarrigt hundgodis från Trick&Treat eller Itsy Bitsy på samma rabattkod. Du hittar det här http://bit.ly/hundgodis15 Gäller endast i webbshopen!

Såhär brukar det se ut hemma hos oss när Eddie spelar spel.

 

 

 

 

 

 

You Might Also Like