Tips & Trix

Är din hund lycklig?

I det senaste avsnittet av Hundpodden med Kicki & Fanny ”Är din hund lycklig? Ta hänsyn till hundens behov” fick jag möjlighet att ringa upp Per Jensen som är professor i etologi för att prata om hans tankar kring det! Det var jätteintressant och blev ett väldigt trevligt samtal. Vi pratade bland annat om aktuell forskning som görs för att kunna mäta hundars välmående. Han berättade även att något som är otroligt viktigt för en hund är att umgås med sin tvåbenta familj <3

Jag och Kicki pratade om hur man kan göra för höja livskvaliteten för sin hund! Då är det bra att tänka på att se till hundens specifika egenskaper och ursprungliga arbetsområde. Du kan lyssna på avsnittet i de allra flesta podd-appar eller via den här länken www.acast.com

You Might Also Like