Mina sponsrade inlägg

Missa inte hundpromenaden

Inlägg i samarbete med Agria Djurförsäkring. Tips på en riktigt trevlig aktivitet – Agrias hundpromenad! Genom att vara med och promenera hjälper du och din hund välgörenhetsorganisationer som arbetar för hundars välfärd. Lördagen den 19 maj, i år går promenaden i fler städer samtidigt. Du kan läsa mer och anmäla dig här –hundpromenaden.com

Din hund får träna på att promenera i grupp med andra hundar och samtidigt miljötränas. Ett tips är att ta med dig gott hundgodis så att du kan arbeta avledande om din hund skulle gå upp i varv. Ta ut avståndet en aning till de andra hundarna och kasta några godisbitar på marken som din hund får leta efter. Hunden får något att fokusera på, det är lugnande att äta och ett enkelt sätt att hjälpa hunden att komma ner i varv.

DATUM: Lördagen den 19 maj
TID: Gemensam start 11:00, därefter löpande starter fram till 13:00
(eventet stänger kl. 14:30)
PLATS: Läs mer HÄR

Missa inte det <3

You Might Also Like