Tips & Trix

Du har väl inte missat Hundpodden med Kicki & Fanny?!

Jag och min kollega Kicki har spelat in en podd under våren! Du hittar oss här: Acast.com/hundpodden. Det är underbart att ha hund, genom ökad kunskap och förståelse blir det ännu härligare. Vi delar med oss av vår kompetens, egna erfarenheter och tankar. Och du får även konkreta träningstips. Det har varit jätteroligt och utvecklande att spela in podden. Och mycket svårare än vad jag trodde! Jag är väldigt glad för all positiv respons vi har fått från våra lyssnare <3

Målet är att inspirera och höja livskvalitén för hundar och deras familjer. Vi djupdyker i olika ämnen; Hur svårt är det egentligen att få hunden att gå fint i koppel? Hur får man till den perfekta inkallningen? Vilken hundtyp passar dig bäst? Hur gör man för att få harmoniska hundmöten och hur vet man om hunden är lycklig?

Andra avsnittet handlar om koppelgående! Varför är det så svårt att få hunden att gå följsamt i koppel och vad kan man göra för att träna det? Passar perfekt att träna på semestern när man har lite mer tid. Du kan lyssna på avsnittet här: www.acast.com/hundpodden/slutadraikopplet-hursvartkandetva-

(Fotograf: Trille Fellstenius)

You Might Also Like