Mina sponsrade inlägg

Har du försäkrat din valp?

Nu är det valpboom! I samarbete med Agria vill jag lyfta hur viktigt det är att teckna en bra försäkring. Man kan ha otur och olyckan är snabbt framme med en pigg och nyfiken liten valp, då är det tryggt att veta att man har en försäkring som går in och hjälper till. Mitt tips är att vara noggrann med att läsa igenom innehållet i försäkringen så att du vet vad du faktiskt får hjälp med om hunden blir sjuk eller skadad. Ingår exempelvis medicin och rehabilitering, eller behöver jag lägga till det i skyddet? Undvik att endast stirra dig blind på priset! Det är som med så mycket annat, man får det man betalar för. Det är även bra att tänka på är att teckna försäkring tidigt, för att få det bästa skyddet behöver man hos Agria ha försäkrat sin hund före fyra månaders ålder utan något avbrott i försäkringen för att få hjälp med exempelvis ledsjukdomar. Det kanske inte är det första man tänker på när man hämtar hem sin nya familjemedlem, men det är tyvärr ganska vanligt och då det är väldigt skönt att veta att man har en heltäckande försäkring. Så missa inte att försäkra din valp i tid <3

Jag har Eddie försäkrad hos Agria och har haft det ända sedan han var valp. Är så himla nöjd med försäkringen! De senaste åren har jag behövt använda den ofta då han har haft problem med sina leder och vi har gått på många veterinärbesök. Om du är känner dig osäker kring vad som passar er bäst hjälper Agria gärna till! De har skräddarsydda försäkringar för alla raser och blandraser. Kontakta kundcenter på telefon 0775-888888 eller går ut på www.agria.se för mer info.

 

You Might Also Like