Tips & Trix

Julklappstips

Nu är det inte långt kvar till julafton!
Här kommer mina bästa julklappstips till vovven <3

  1. AKTIVERINGSLEKSAK – julklapp som hunden har glädje av länge! Finns massvis med olika varianter, spel, bollar mm. Eddie får en ”snacksorm” i julklapp, den är perfekt att fylla med exempelvis lite färskfoder. Du hittar den bland annat här: csigora.com/produkt/trixie-snacksorm
  2. TUGG – det är alltid uppskattat med ett smarrigt tuggben! Dessutom är det toppen att ge hunden under julfirandet, då får den något att sysselsätta sig med. Varför inte slå in och gömma, inomhus eller kanske ute på tomten? Då får hunden lite extra stimulans på julafton genom att först leta rätt på julklappen och sedan öppna paketet.
  3. KURS ELLER PRIVATLEKTION – härlig julklapp för både dig och din hund! Många hundföretag erbjuder dessutom presentkort som man kan köpa och ge bort i present. Var noga med att välja en H-märkt hundföretagare, då vet du att den du anlitar har rätt kompetens. På Sveriges Hundföretagares hemsida kan du söka på instruktörer/hundpsykologer runt om i landet: www.sverigeshundföretagare.se

GOD JUL!

 

 

 

You Might Also Like