Okategoriserade

Snart dags för säsong tre av Hundpodden!!

Vi är i full gång och spelar in den tredje säsongen av Hundpodden!

När jag tittar tillbaka på det här första året med podden så inser jag vad mycket vi har hunnit med!! Och vad mycket vi har att se fram emot. Vi har redan träffat och kommer att få träffa många inspirerande, kompetenta och härliga människor som gästar podden. Eva Bodfäldt, Jessica Mann och Annika R Malmberg är några av gästerna som ni kommer att få höra framöver. Eva berättar bland annat om hennes välkända övningar ”Ryggsäcken” och ”Skvallerträning”. Vi pratar med Jessica om blygerhundar, vad är egentligen en blygerhund? Vad kan man göra för att stärka sin hunds självförtroende i olika situationer? Och hur ska man agera om hunden blir rädd? Framgångsexperten Annika var med i ett poddasvnitt på temat ”Solgula, skogsgröna, eldröda, havsblå hundar och hundägare”. Det blev ett mycket intressant samtal om vår personlighet, våra hundars olika personlighet och hur gör man för att få det att bli så bra som möjligt?

Utöver avsnitt där vi bjuder in olika gäster kommer jag och Kicki bland annat att prata om arga hundar. Vilka är de vanligaste situationerna där hunden kan blir arg, hur kan man förebygga det? Och hur hanterar man sin arga hund? I ett avsnitt pratar vi om aktivering med vår kollega Rebecca Rudhe. Varför behöver hunden egentligen aktivering? Vad händer om hunden får för lite eller för mycket aktivering? Vi ger dessutom massor av tips på våra favoritövningar inom aktivering! I ett annat avsnitt kommer vi att prata om ensamhetsträning, vilket är något som många hundägare kämpar med. Vilka är de vanligaste misstagen man gör när man tränar sin hund att vara ensam? Hur gör man för att lyckas med träningen? Och mycket mer!

Vi tar tacksamt emot tankar, ideér och tips <3
Följ oss gärna på sociala medier, där hittar du löpande information om avsnitten och när de släpps.

You Might Also Like